top of page

OVER ONS

Wie wij zijn? Wij zijn Martin en Michella de trotse ondernemers van WrapAndGo. Inmiddels mogen wij wel zeggen dat we bij gevestigde orde in de autoindustrie horen, customizen is dus niet nieuw voor ons.

Al sinds 2014 zijn wij de grootste Tesla Carwrap Specialist van Nederland. Als gespecialiseerd car wrap bedrijf werken wij met de beste materialen en weten wij u goed te informeren. Ons personeel is professioneel opgeleid en werken wij met in-house designers.

Onze aandacht gaat in deze uit naar customizen van uw Polestar. Wij verzorgen een volledige of gedeeltelijke kleur wrap, chrome delete, striping, ramen en verlichting tinten, het spuiten van de remklauwen/velgen en het verzorgen van matching veiligheidsgordels. Al met al Complete Car Customizing waarin detail, kwaliteit en aandacht de key words zijn.

Echte car wrappers werken met de beste materialen

Voor 3M is kwaliteit enorm belangrijk: dit is terug te vinden in de constante innovatie en lanceringen van nieuwe producten. Naast hoog kwalitatieve producten is het voor 3M ook van belang om deze perfect toe te passen op voertuigen. Wij zijn de enige in de regio Haaglanden die zich 3M Silver partner mogen noemen.

 

Vanuit deze gedachte heeft 3M een netwerk van de beste specialistische car wrappers opgezet: bij deze carwrappers ben je verzekerd van de uitmuntende kwaliteit van de 3M materialen en ben je ook verzekerd van een specialist die door 3M getoetst is op zijn vaardigheden. Dit netwerk bestaat uit tientallen specialisten door de hele Benelux: de 3M Preferred Car Wrappers. 

 

Bij deze 3M Preferred Car Wrappers ben je verzekerd van een vertrouwde car wrapper bij jou in de buurt. Deze bedrijven zijn zeer bekwaam in het werken met 3M producten en zijn de eerste partijen die geïnformeerd zullen worden over productlanceringen en nieuwigheden in de markt: jouw auto is dus altijd perfect gewrapt volgens de laatste trends!

Omdat wij weten wat we kunnen geven we 3 jaar garantie op onze werkzaamheden. 

Kijk voor meer info op: www.3m.nl

WrapAndGo team Michella en Martin
3M_Select_Graphic_Provider-01.png
bottom of page