top of page
  • RvW

Tinten niet alleen 'Cool', maar levensreddend!

Bijgewerkt op: 28 okt. 2020

Een "coole" auto op een warme dag.

Als je je autoramen laat tinten is dat natuurlijk niet alleen heel veel mooier maar ook heel cool. Het tinten van je auto is een gemakkelijke en betaalbare manier om uw auto er cool uit te laten zien. Koel ja, de auto warmt minder snel op na het tinten en maakt het een stuk comfortabeler als u in er in zit. Dit is een gevolg van de "coole" UV werende folie die wij toepassen.


Bespaart benzine of elektriciteit!

Men vraagt vaak, leg dat is uit! Dat doen wij met alle plezier? Als je auto minder heet wordt van binnen, zal u uw energie slurpende airco minder vaak aan of op heel koel zetten. Dat scheelt natuurlijk enorm in het energie -brandstofverbruik dus ook in uw afstand en portemonnee.


Tinten beschermt je tegen huidkanker.

Huidkanker ontstaat vaak door overmatige blootstelling aan ultraviolette stralen. Met getinte ramen ben je beschermt tegen deze ultraviolette (UV) stralen, dat betekend dat als je je ramen laat tinten je leven weer wat verlengd wordt of gered is. Jaarlijks sterven er duizenden mensen op de wereld door overmatige blootstelling aan UV, laat daarom uw ramen tinten.!!! Lichtdoorlatendheid autoruiten volgens het RIVM !!!

De voorruit en de naast de bestuurderszitplaats aanwezige zijruiten moeten minimaal 55% van het licht doorlaten. De achterzijruiten en de achterruit mogen een lagere lichtdoorlatendheid hebben als de auto links en rechts een buitenspiegel heeft.

(bron: RIVM)

 

Wij hebben in ons assortiment de tintfolies beschikbaar die binnen de wetgeving vallen. Wilt u uw autoruiten laten tinten volgens  de wettelijke normen, dan zijn wij u graag van dienst.92 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page